Uw tuinwensen werken wij uit in een ontwerp. Daarbij houden wij rekening met allerlei factoren: ligging, beschikbare ruimte, werking van de omgeving en niet te vergeten uw budget. Samen met het ontwerp presenteren wij u een beplantingsplan. Met een goed plan creëren we een prachtige tuin waar u lang van kunt genieten.

Wilt u een volledig nieuwe tuin of moet er een kleine renovatie worden uitgevoerd, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Iedere klus begint bij ons met een goed gesprek, waarin wij graag uw wensen, eisen, budget en mogelijkheden horen. Aan de hand van uw wensen, budget en mogelijkheden maken wij een passend ontwerp.

Een goed ontwerp is het halve werk

Na een grondige inventarisatieronde gaat onze ontwerper voor u aan de slag. Met uw eisen en budget als uitgangspunt maakt onze ontwerper voor u een passend ontwerp. Daarin laat hij u onder andere zien wat de indeling wordt en hoe de zichtlijnen lopen van binnen naar buiten. Daarnaast leggen wij u graag uit welke materialen en beplanting we gaan gebruiken. Het eerste geluk van een nieuwe tuin begint aan de ontwerptafel!

 

Neem vrijblijvend contact met ons op