Als uw tuinontwerp op papier staat, kan het echte werk beginnen. Met de juiste materialen, creativiteit en vakmanschap legt CB tuintechniek uw tuin aan. Dankzij ons oog voor detail en gevoel voor afwerking, geniet u straks van een tuin waar u echt trots op kunt zijn!

Wij helpen u graag, of het nu gaat om de aanleg van een vijver of bestrating, voor ons is geen klus te moeilijk. Wij voeren het werk helemaal zelf uit, met zoveel mogelijk eigen machines en hulpmiddelen. Op die manier zorgen wij ervoor dat u nog vele jaren van uw tuin kan genieten en met plezier in uw tuin kan genieten!

Planning
Enthousiast gaan we aan de slag om aan de hand van uw eisen een droomtuin te realiseren. Alles begint met een strakke planning. Deze planning wordt zorgvuldig opgesteld en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten. De planning wordt uiteraard in goede afstemming met u als opdrachtgever gemaakt. Tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden wordt er goed in de gaten gehouden dat alles adequaat en conform de afspraak wordt uitgevoerd.

Oplevering
Samen met u spreken wij een moment af voor de officiële oplevering. Na oplevering van de tuin lopen we samen met u nog even de uitgevoerde werkzaamheden langs en wordt er aan u uitgelegd wat u de komende weken mag verwachten. Op deze dag maken we gelijk een afspraak voor een terugkomdag. Op deze dag kijken we samen met u of alles aanslaat zoals we willen.

Netjes en in overleg
Wij werken netjes en proberen elke dag zoveel mogelijk op te ruimen, om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk overlast ervaart. Helaas is overlast soms niet te vermijden, omdat de aanleg van een tuin nu eenmaal gepaard gaat met grondwerk en tuinafval. Om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk overlast ervaart, nemen we van tevoren de planning graag met u door. Ook uw buren kunnen overlast ondervinden aan onze werkzaamheden, dus zorgen we desgewenst graag voor een ‘kaartje voor de buren’ (in overleg).

Neem vrijblijvend contact met ons op